Voor wie aan bouwen denkt

Woningbouw

Op het terrein van de woningbouw kent Bramer al een lange traditie. De woningen die we gerealiseerd hebben, zijn van geheel verschillende aard. Sociale huur- en koopwoningen tot en met zeer luxe bungalows maken deel uit van ons pakket. Onze woningen worden in veel verschillende gemeenten in het noorden, oosten en midden van ons
land gerealiseerd.

Zelf-initiatief voor woningbouwplannen

Vanuit Bramer Projectontwikkeling nemen wij vaak zelf initiatieven om woningbouwplannen te ontwerpen, ontwikkelen en te realiseren. Anderzijds is het ook zo dat vooral in het verleden, maar ook nu nog, wij bouwrijpe gronden krijgen geleverd van gemeenten waarop wij plannen realiseren.

Aannemersbedrijf Bramer bouwt behalve vanuit de eigen project- ontwikkeling ook vele woningen voor woningstichtingen en andere marktpartijen. Naast het ontwikkelen en bouwen van standaard woningen ontwerpen en bouwen wij regelmatig op de locatie, op een beeldkwaliteitsplan of op de klantvraag afgestemde woningen. Aanpasbaar en duurzaam bouwen zijn uitgangspunt voor de realisering van onze woningen.

Recente projecten

Projecten in verkoop en te huur

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project?
Neem dan contact met ons op!
Timmerfabriek Bramer B.V. Bouwbedrijf Donker B.V.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2