Voor wie aan bouwen denkt

Utiliteitsbouw

Ook in de utiliteitsbouw zijn en worden door ons initiatieven genomen om zelf plannen te ontwikkelen en te realiseren. Vaak gaat het hierbij om het invullen of herontwikkelen van inbreidingslocaties.

Ervaring invullen van nieuwbouw- en inbreidingslocaties

Bramer Projectontwikkeling heeft een brede ervaring in het invullen van nieuwbouw- en inbreidingslocaties en het herontwikkelen van deze locaties. Wij nemen initiatieven tot verwerving, ontwikkelen de plannen, realiseren en verkopen het vastgoed. Zeer frequent zijn wij betrokken bij de (her)ontwikkeling van centrumplannen. We ontwikkelen en realiseren dan kantoren, winkels, multifunctionele accommodaties, appartementen
en combinaties daarvan.

Zo zijn we actief (geweest) bij de ontwikkeling en realisering van centrumplannen in Beilen, Dronten, Geesteren, Swifterbant, Vriezenveen en Wierden.

Voorbereiding nieuwe plannen

In een aantal andere plaatsen zijn plannen in voorbereiding. Dergelijke plannen betekenen een nauwe samenwerking met ondermeer woningbouwstichtingen, ondernemers, particulieren en gemeenten. Vaak nemen wij op basis van onze know-how en ervaringen deel in gemeentelijke stuurgroepen en sluiten we pps-overeenkomsten met gemeenten en andere partijen.

Naast het ontwikkelen van nieuwe locaties vormen de herontwikkelingen op inbreidingslocaties onze uitdagingen voor de toekomst.

Recente projecten

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project?
Neem dan contact met ons op!
Timmerfabriek Bramer B.V. Bouwbedrijf Donker B.V.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2