Sectoren

Woningcorporaties

Ruimte optimaal besteed

BEWONERS VOOROP

Hoe wonen mensen prettig? Wat is daarbij praktisch binnen welke beschikbare ruimte en budget? Vanuit die gedachte realiseerden, renoveerden én onderhouden we met talloze woningcorporaties al vele woningen.

Eigen ontwikkeling of bouw, Bramer conceptwoningen of combi?

NIEUWBOUW

Kiest u voor nieuwbouw in opdracht óf ontdek de Bramer betaalbare woningconcepten. Die ontwikkelen we trouwens ook graag verder in overleg met u. Met uw corporatie werken we dat graag uit in  bouwteamverband. Van binnenstedelijke vernieuwing en sloop met nieuwbouw.

BRAMER BOUWCONCEPTEN

Bramer Bouwconcepten zijn uitgebalanceerde nieuwbouwconcepten voor wooncorporaties, ontwikkelaars en beleggers.
Bij Bramer bouwen wij geen strandaard cataloguswoningen. Ieder project is uniek en samen met onze opdrachtgever maken wij maatwerk. Onze basis biedt voldoende vrijheid om variaties aan te brengen. Vanuit ons Bouw Informatie Model kunnen wij de gewenste aanpassingen doorvoeren, zodat alle kostencomponenten vooraf goed inzichtelijk zijn.

Onze beproefde ontwerp- en bouwmethode levert anno 2022 nog steeds kwalitatief hoogwaardige én betaalbare woningen op.

Duurzaam gebouwd.

Onze Bramer Bouwconcepten zijn volgens het Trias Energetica principe vormgegeven. Deze woningen zijn duurzaam, toekomstbestendig en kenmerken zich door lagere energiekosten.

De woonlasten voor de huurders zullen daardoor niet veel hoger uitvallen.

DUURZAAMHEID

Bramer heeft beproefde en doorontwikkelde concepten voor u klaarstaan. Voor woningcorporaties in Nederland komen wij tegemoet aan de vervangingsopgave van de toekomst. Duurzaam en circulair dankzij onze eigen timmerfabriek.

Mede dankzij onze eigen timmerfabriek deden we veel kennis van en ervaring op met projectbouw binnen de sociale huursector.

Bovendien maken we onze oplossingen in samenwerking met vaste partners. Zo krijgt u totale duurzaamheidsconcepten die perfect op elkaar aansluiten.

RENOVATIE & VERBOUW

Duurzaam & CO2-Neutraal
Werkt u voor 2050 mee aan een duurzaam en CO2-neutraal woningbestand? Wij ook! Goed voor de toekomst én uiteindelijk vaak ook voor uw portemonnee.

Meer voordelen:

✔ Ook dit levert onze duurzame en CO2-neutrale inzet bij verbouw

en renovatie op:

✔ Hergebruik van materiaal

✔ Behoud van waardevolle architectuur en omgeving

✔ (meestal) Sneller dan slopen en nieuw bouwen

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project? Neem dan contact met ons op!