Sectoren

Overheid

Duurzaamheid en veiligheid staan voorop

NIEUWBOUW

Bouwen: Thuis in een drukke omgeving
Binnen de publieke sector is veel aandacht voor renderende huisvesting. Gebouwen worden voor gebruikers steeds meer toekomstbestendig ontwikkelt en zo worden bestaande gebouwen aangepast en getransformeerd.

Bramer ontwikkelt voor de publieke opgave duurzame en veilige gebouwen en benadert uw beheer en onderhoudsopgave integraal.

 

RENOVATIE & VERBOUW

Met oog op ARBO & duurzaamheid
Voldoet uw gebouw niet meer aan de Arboregels? Is het klimaat er moeilijk te regelen? Of wordt het tijd voor verantwoord energiegebruik? Wat uw wens ook is, wij zorgen dat uw vastgoed toekomstbestendig wordt.

Het monumentale gemeentehuis in Dronten is ons huzarenstukje nu helemaal volgens de hoge duurzaamheidsambities is opgeleverd.

Gaat het bij uw renovatie- of verbouwplan om een complexe opgave? Dan werken we graag in bouwteamverband

BEHEER & ONDERHOUD

Veilig & overlastvrij
Of het nu gaat om een zwembad, sportinstelling of ander overheidsgebouw – u wilt dat medewerkers hun werk kunnen blijven doen en dat onveilige situaties voor gebruikers worden voorkomen, ook bij onderhoudswerk.

Daarom houden we het veilig, voor iedereen. En gaan we overlast tegen.

De rijksoverheid en vele gemeenten maken daarom ook graag gebruik van onze onderhoudsdienst. Met meer dan 300 gebouwen in beheer (100+ van de overheid) zijn wij uw ideale onderhoudspartner.

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project? Neem dan contact met ons op!