Sectoren

Onderwijs

Een prettige leeromgeving is prestatie verhogend

FUNCTIONELE SCHOOL MET GEZOND PRESTATIEKLIMAAT

Kinderen en jongeren verdienen een frisse onderwijsplek met een gezond binnenklimaat. En leerkrachten een functionele werkplek. Als ervaren (ver)bouwer van onderwijshuisvesting combineren wij die twee. Dat deden we al voor talloze scholen.

NIEUWBOUW

Bij welk klimaat presteren leerlingen en leerkrachten goed?

Met een vast team creëren wij samen met u een toekomstgerichte onderwijsomgeving. Dat doen we met u, onze vakmensen én met onze vaste partners.  Vertel ons wat u verder belangrijk vindt en wij zorgen ervoor; van uitstekende luchtkwaliteit, klimaat en comfort tot goed licht en prima akoestiek.

U kunt gebruikmaken van onze 100 jaar kennis en ervaring, zowel in bouwteamverband, Design & Build of andere contractvorm. Logisch dat we een graag geziene bouwteampartner zijn in onderwijsland.

RENOVATIE & VERBOUW

Bij groei, krimp & veroudering

Krimpt of groeit het aantal leerlingen? Is uw school verouderd of vraagt uw vastgoed om meer ventilatie en comfort? Wij denken, verbouwen en renoveren graag mee om uw gebouw aan te passen aan de nieuwe omstandigheden. Zodat het weer bij de tijd is, weer jaren mee gaat én klaar is voor de eventuele volgende verandering.

Vaak vormt deze aanpak een prima alternatief voor nieuwbouw.

BEHEER & ONDERHOUD

Lang plezier van uw school
Bij de realisatie van uw school maakten we keuzes waardoor u lang profiteert van uw vastgoed. Logisch om dan na oplevering ook het beheer en onderhoud door ons te laten verzorgen. Wij kennen uw gebouw immers het best en weten welke materialen hoe vaak en welk onderhoud nodig hebben; al die BIM-informatie staat al in onze systemen.

Gebruik versus onderhoud
Ook houden we het gebruik door leerlingen en leerkrachten in de gaten voor nóg strategischer onderhoud. Zo lukt het uw gebouw in kwaliteit en functionaliteit op het juiste niveau te houden.

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project? Neem dan contact met ons op!