Sectoren

Beleggers en projectontwikkelaars

Rendement en een lange termijn visie

Gaat u met vastgoed voor een solide belegging en goed rendement op de langere termijn? Haal dan met Bramer méér uit uw gebouwen en vastgoedportefeuille. Want wij ontwikkelen en realiseren uw gebouwen met oog voor de toekomst: van utiliteitsgebouw, winkelcentrum en recreatie/woonhuizen tot appartementengebouw.

Slim investeren, slim onderhouden = beter rendement

Laat gebouwen in opdracht ontwikkelen óf leg uw interessante ontwikkelingen aan ons voor.

NIEUWBOUW

In opdracht of via eigen ontwikkeling

Op zoek naar uitbreiding van uw vastgoedportefeuille? Wij ontwikkelen en/of bouwen graag uw winkelcentrum, woningen, appartementencomplexen, utiliteitsgebouwen of zelfs recreatieparken. Met een duidelijke begroting. Zo voorkomt u verrassingen.

U kunt inspelen op lopende projecten of aanhaken op geplande projecten die we zelf ontwikkelen.

RENOVATIE & VERBOUW

Van duurzame ‘jas’ tot nieuwe look
Is (een deel van) uw vastgoedportefeuille toe aan een duurzame jas, een stevige renovatiebeurt of een metamorfose?

Wij tekenen graag voor de renovatie en verbouw van uw gebouwen. Daarbij denken we mee hoe u de meeste opbrengst voor de lange termijn realiseert met in verhouding de laagste investering.

BEHEER & ONDERHOUD

Uw investering terugverdiend

Wilt u in verhouding de hoogste opbrengst tegen de laagste kosten voor uw vastgoedportefeuille? Laat ons dan het beheer en onderhoud van uw gebouwen verzorgen. Dan regelen wij alles: van reparaties en schilderbeurten tot vervanging van houtwerk en installaties. We verzorgen dit voor uw winkelcentra, woonhuizen, appartementencomplexen en utiliteitsgebouwen. Met meer dan 300 gebouwen in beheer zijn wij uw ideale onderhoudspartner.

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project? Neem dan contact met ons op!