Voor wie aan bouwen denkt

Renovatie gemeentehuis Dronten

deels opgeleverd

In februari 2021 is het gemeentehuis in Dronten opgeleverd. Maandag 8 maart zal het pand door de medewerkers van de gemeente Dronten in gebruik worden genomen.

Renovatie
Tijdens de renovatie is er gelet op duurzaamheid, de kwaliteit van de inrichting welke aansluit op de actuele ARBO-normen en de indeling van de ruimtes (flexibel en integraal werken wordt maximaal gefaciliteerd). Daarnaast is de entree van het gemeentehuis aangepakt zodat er een goede aansluiting op de raadzaal ontstaat.

In het bouwteam is nauw samengewerkt tussen de ontwerpende en uitvoerende partijen, waarbij aannemersbedrijf Bramer als uitvoerende adviseur samen met de architect en de opdrachtgever gekeken heeft welke punten het ontwerp nog kan worden geoptimaliseerd vanuit (kosten)technisch oogpunt.

Powerparking
De werkzaamheden voor PowerParking zijn nog in volle gang. Op het parkeerterrein achter het gemeentehuis van Dronten komen bijna 1100 zonnepanelen.

Officieel gestart
De definitieve opdrachten voor de verbouwing van het gemeentehuis zijn op woensdag 18 december 2019 ondertekend. Met de ondertekening van de bouwteamovereenkomst is de verbouwing officieel van start gegaan. Lees hier het nieuwsbericht.

 

Projectinformatie

Opdrachtgever: Gemeente Dronten
Architect:  Inbo architecten Eindhoven
Directie: van Kruistum ontwikkeling en advies Leersum
Constructeur: Lucassen Bouwconstructies Hengelo
Adviseur E&W-installatie: Lomans totaalinstallateur Amersfoort
Bouwtijd: ca. 12 maanden
Prijsvorming: Bouwteam
Omvang project bvo in m2: 8.061 m2

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project?
Neem dan contact met ons op!
Timmerfabriek Bramer B.V. Bouwbedrijf Donker B.V.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2