Voor wie aan bouwen denkt

9 levensloopbestendige woningen Juriënshof Holten

in uitvoering

Aan de Gaardenstraat in Holten, op de prachtige locatie van het voormalige Groene Kruis gebouw, vlakbij het centrum en alle benodigde voorzieningen, wordt een plan van negen levensloopbestendige woningen ontwikkeld. De woningen zijn daardoor ook zeer geschikt voor senioren.

Het plan draagt de naam “Juriënshof” en deze naam is voortgekomen uit het feit dat de grond, na schenking, vroeger eigendom is geweest van het St. Juriëns Gasthuis in Deventer.

Het plan bestaat uit zes geschakelde woningen waarvan vier ook verblijfsruimten op de verdieping kennen. Ook de twee half vrijstaande woningen hebben verblijfsruimten op de verdieping. Natuurlijk geldt dat ook voor de vrijstaande woning.

De woningen kennen een warme uitstraling met een eigentijdse architectuur. Natuurlijk is er sprake van het gebruik van duurzame materialen waaronder het gebruik van zonnepanelen. Het plan is ontworpen door Weghorst Architectuur in Wierden, wordt ontwikkeld en gerealiseerd door Bramer Projectontwikkeling B.V. en de verkoop vindt plaats via Bulsink Makelaars gevestigd in Holten.

 

Projectinformatie

Opdrachtgever: Bramer Projectontwikkeling B.V.
Architect: Weghorst Architectuur
Directie: Bramer Projectontwikkeling B.V.
Oplevering: eind 2019
Bouwtijd: 9 maanden
Prijsvorming: eigen ontwikkeling

Voor inlichtingen:

Bulsink Makelaars
Larenseweg 12 in Holten
tel: 06 460 80 953

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project?
Neem dan contact met ons op!
Timmerfabriek Bramer B.V. Bouwbedrijf Donker B.V.