Voor wie aan bouwen denkt

Visie en missie

De visie van het Bramer-concern luidt: “Met plezier ontwikkelen en bouwen met en voor anderen”. Dit betekent dat wij willen bevorderen dat mensen en bedrijven/instellingen graag hun objecten door Bramer willen laten realiseren ofwel graag met Bramer zaken doen.

Daarnaast willen we een kwaliteits- en milieubewuste onderneming zijn en  streven naar een goede samenwerking met collega’s, onderaannemers etc. en naar plezierige, veilige en gezonde arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers.

Missie

De hoofddoelstellingen van Bramer zijn: “Tevreden relaties, optimalisatie van rendement en medewerkers die met plezier bij ons werken”.

Voor de continuïteit van onze bedrijven is het essentieel dat zij, die opdrachten door ons laten uitvoeren of vastgoedobjecten van ons kopen, tevreden zijn over onze prestaties. Goede prestaties kun je echter alleen leveren als je voldoende en goed gemotiveerde medewerkers hebt. Voor de continuïteit van ons familiebedrijf, op langere termijn, is natuurlijk een optimaal en bovenal gezond rendement een belangrijke voorwaarde.

Op basis van deze doelstellingen willen wij graag onze maatschappelijke positie innemen en onze maatschappelijke verantwoordelijkheden oppakken.

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project?
Neem dan contact met ons op!
Timmerfabriek Bramer B.V. Bouwbedrijf Donker B.V.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2