Voor wie aan bouwen denkt

Profiel

Binnen de holding functioneren drie sectoren: de aannemersbedrijven/timmerfabriek, de project- ontwikkeling en het beheer van onroerendgoed / middelen.

De aannemersbedrijven voeren zowel werken in de utiliteitsbouw als in de woningbouw uit. Alle facetten van de moderne bouw behoren tot ons “speelveld” en we kunnen elke grote klus aan.

Onze bedrijven zijn actief in het noorden, oosten en midden van het land. Met diverse gerenommeerde collega-bedrijven klaren we ook projecten gezamenlijk.

De timmerfabriek

De timmerfabriek staat in Geesteren (Ov.) en verricht alle (machinale) timmerwerkzaamheden, onder Komo-keur, voor onze eigen bedrijven en ook voor derden.

PROJECTONTWIKKELING

De projectontwikkeling richt zich met name op wonen, groen/recreatief wonen, detailhandel/centrumplaninvullingen, de kantorenmarkt en combinaties hiervan. Wij zijn uit op het nemen van eigen initiatieven maar werken ook graag op een goede manier samen met overheden, marktpartijen en overige instellingen.

Kenmerken van onze aanpak
  • Service gericht U zo goed mogelijk helpen
  • Allround inzetbaar Ruime kennis van zaken
  • 24 uur beschikbaar Bij ons kan u altijd terecht voor vragen
  • Gecertificeerd Processen, kwaliteit, milieu & veiligheid
  • Beste prijs en kwaliteit Concurrerende prijs- en kwaliteitsverhoudingen
  • No nonsense aanpak Wij nemen onze taak serieus

ISO gecertificeerd

De Bramer-bedrijven zijn ISO 9001:2015 (kwaliteitsmanagement) en ISO 141001:2015 (milieumanagement) gecertificeerd en dat betekent dat onze aanpak en processen uitgevoerd worden op basis van het bijbehorende bedrijfshandboek. Ons systeem voor de beheersing van Veiligheid, Gezondheid en Milieu is gecertificeerd op basis van de norm VCA*(*)2008/5.1. Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland.

Het aannemersbedrijf en de timmerfabriek is FSC®-gecertificeerd, in de timmerfabriek worden alle producten onder KOMO-certificaat gemaakt.

Aannemersbedrijf Bramer B.V. is een erkend leerbedrijf en is in 2005 uitgeroepen tot het beste leerbedrijf in de bouw in geheel Nederland.

Via bijgaande link  kunt u de certificaten downloaden

 

 

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project?
Neem dan contact met ons op!
Timmerfabriek Bramer B.V. Bouwbedrijf Donker B.V.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2