Voor wie aan bouwen denkt

MVO

Aannemersbedrijf Bramer is een commercieel bedrijf en streeft dus naar het maken van winst. Winstmaximalisatie is echter niet ons leidende principe. Voor ons zijn belangrijker een goede financiële basis van het bedrijf, continuïteit van het bedrijf en voor het werk van onze personeelsleden en het bijdragen middels het realiseren van mooie werken, het opleiden van jonge mensen en ondermeer sponsoring van goede doelen aan een verdere ontwikkeling van onze maatschappij. Daarbij is het goed nog te melden dat binnen onze bedrijven medewerkers volop carrière mogelijkheden geboden worden waar maar mogelijk en verantwoord. Een loopbaan van leerling-bouwvakker tot directielid is bij ons aan de orde.

Optimale klanttevredenheid

Bramer streeft naar optimale klanttevredenheid door juiste oplossingen te kiezen en duurzaam te bouwen. Wij denken mee met de klant, zijn transparant over kosten en leveren tijdig, goede kwaliteit en binnen afgesproken budgetten. Wij doen dit samen met de opdrachtgever en onderaannemers.

Bramer heeft op het terrein van MVO een missie die bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen (MVO-ambities):

Om onze ambities te realiseren zijn de volgende MVO-waarden benoemd:

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt bevestigd en (deels) getoetst vanuit certificeringen. Naast hierboven genoemde certificaten zijn we een Erkend Opleidingsbedrijf en werkt onze Timmerfabriek onder Komo-certificaat.
Downloads certificeringen.

MVO-Scan

Het bedrijf Extend heeft ons geadviseerd en ondersteund in het uitwerken en implementeren van onze MVO-visie en missie. Zij hebben met ons een MVO-scan gemaakt, een Quick Scan functieherontwerp en een Plan van Aanpak. Het functieherontwerp is gemaakt om, nog meer dan nu, in ons personeelsbeleid aandacht te schenken aan de positie van mensen “met een afstand” tot de arbeidsmarkt. Dit krijgt overigens ook al volop aandacht in ons inkoop- en uitbestedingsbeleid.

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project?
Neem dan contact met ons op!
Timmerfabriek Bramer B.V. Bouwbedrijf Donker B.V.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2