Voor wie aan bouwen denkt

Duurzaamheid

Werken en handelen vanuit duurzaamheid krijgt al vele jaren bijzondere aandacht in onze onderneming. We volgen de ontwikkelingen op dit gebied nauwgezet en passen waar mogelijk/wenselijk nieuwe technologieën en materialen toe. Dit geldt zowel voor onze projecten (voor derden) als voor onze eigen organisatie. We zijn bewust bezig met verbetering van ons milieu profiel en onze CO2-footprint. Bramer voert een nauwgezet VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) beleid. Jaarplannen en -verslagen geven daar een beeld van. VGM is verankerd in de overlegstructuur van Bramer en er is een VGM-coördinator aangesteld. Verder is er structureel en vrij frequent een VGM-overleg van de directie met de VGM-coördinator.

In ons beleid is er een brede aandacht voor:

Duurzaam bouwen met het FSC®-certificaat

In diverse projecten hebben we WKO-installaties toegepast, evenals PV-panelen, warmteterugwininstallaties en sedum daken. Daarnaast is het goed te melden dat wij het FSC®-certificaat hebben en dus duurzaam geproduceerd hout (kunnen) toepassen.

Aandacht bij inkoop van bouwmaterialen

Ook bij de inkoop is er veel aandacht voor duurzaamheid. Zo betrekken wij in zijn algemeenheid onze bouwmaterialen bij Raab Karcher Bouwstoffen, die een Greenworks-certificaat hebben en aan hen is de Lean and Green Award uitgereikt. Verder zijn de bedrijven waar wij beton inkopen gecertificeerd, zij bezitten het Certificaat C02-bewust.

Wij zijn ISO9001- en 14001-gecertificeerd, VCA-gecertificeerd, een Erkend Opleidingsbedrijf en onze timmerfabriek werkt onder Komo-certificaat. Bekijk alle certificaten online.

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project?
Neem dan contact met ons op!
Timmerfabriek Bramer B.V. Bouwbedrijf Donker B.V.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2