Voor wie aan bouwen denkt

Appartementen

Appartementencomplexen zijn er door Bramer regelmatig ontwikkeld en gebouwd. Deze appartementen komen onder meer voor in Almelo, Dronten, Holten, Ommen en Vriezenveen. Appartementen zijn gerealiseerd zowel in
de sociale huur als wel in de koopsector met ook appartementen “boven” in het marktsegment.

Samenwerking met andere (markt) partijen

Bij het realiseren van appartementen wordt ook regelmatig samengewerkt met andere (markt) partijen. Zo is in samenwerking met en voor  Woningstichting Mijande “de Torenblik” in Vriezenveen gerealiseerd. Voor Planoform hebben wij appartementen in Ommen gebouwd en voor Amvest appartementen aan het water in Zeewolde gerealiseerd.

Combinatie winkel, wonen en werken

Regelmatig worden appartementen gerealiseerd in combinatie met winkels en/of kantoren op de begane grond. Zowel in Almelo, Geesteren als in het plan “het Carré” in Wierden is dit gebeurd. Bramer is regelmatig actief in het herontwikkelen van centra in dorpen en steden. Het “neusje van de zalm” van de door Bramer ontwikkelde appartementen wordt gevormd door het appartementencomplex op de Golf Residentie Dronten.

Vanuit deze appartementen kunnen de bewoners genieten van een weids uitzicht over het polderlandschap en de golfbaan in het bijzonder. De bewoners van deze appartementen hebben natuurlijk ook speelrechten voor de golfbaan op de Golf Residentie Dronten.

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project?
Neem dan contact met ons op!
Timmerfabriek Bramer B.V. Bouwbedrijf Donker B.V.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2