“Met plezier
ontwikkelen
en bouwen
met en voor
anderen”

Ons team

Bramer B.V. is nog steeds een familiebedrijf. Het bedrijf is in 1922 opgericht, door de heer J.B. Bramer, en dus bijna 100 jaar “jong”.

De derde generatie van de familie Bramer, de heer J.B. (Han) Bramer, is nog steeds nauw betrokken en actief binnen het bedrijf.

Het Bramer-concern heeft een verantwoorde groei doorgemaakt en zich ontwikkeld tot een “ontwikkelende bouwer” die op vele terreinen en in een belangrijk deel van Nederland actief is.

Begonnen in Vriezenveen heeft het bedrijf daarnaast ook vestigingen in De Wijk, Dronten en Geesteren (Ov.).

In de jaren die voor ons liggen streven wij naar een regelmatige en verantwoorde groei en het bieden van werkgelegenheid aan onze vaste kern van ruim 75 medewerkers.

Visie & Missie

Visie
De visie van het Bramer-concern luidt: “Met plezier ontwikkelen en
bouwen met en voor anderen”. Dit betekent dat wij willen bevorderen dat mensen en bedrijven/instellingen graag hun objecten door Bramer willen laten realiseren ofwel graag met Bramer zaken doen.

Daarnaast willen we een kwaliteits- en milieubewuste onderneming zijn en streven naar een goede samenwerking met collega’s, onderaannemers etc. en naar plezierige, veilige en gezonde arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers.

Missie
De hoofddoelstellingen van Bramer zijn: “Tevreden relaties, optimalisatie van rendement en medewerkers die met plezier bij ons werken”.

Voor de continuïteit van onze bedrijven is het essentieel dat zij, die opdrachten door ons laten uitvoeren of vastgoedobjecten van ons kopen, tevreden zijn over onze prestaties. Goede prestaties kun je echter alleen leveren als je voldoende en goed gemotiveerde medewerkers hebt. Voor de continuïteit van ons familiebedrijf, op langere termijn, is natuurlijk een optimaal en bovenal gezond rendement een belangrijke voorwaarde.

Op basis van deze doelstellingen willen wij graag onze maatschappelijke positie innemen en onze maatschappelijke verantwoordelijkheden oppakken.

Bouw Informatie Model

Wij maken optimaal gebruik van de mogelijkheden die moderne technieken ons bieden. BIM is het creëren van een ultiem 3D model van waaruit informatie gegenereerd kan worden voor en door alle bouwpartners.

Werken met BIM (Bouw Informatie Model) faciliteert in belangrijke mate een nieuwe en meer integrale manier van samenwerken tussen betrokken partijen. Hiermee wordt de communicatie en informatie-uitwisseling sterk verbeterd waardoor kosten worden bespaard en verbeteringen worden doorgevoerd vanuit een integrale benadering op basis van levensduurkosten; ‘Total cost of ownership’.

Wij maken gebruik van BIM wanneer het toegevoegde waarde levert voor de klant, eindgebruiker of onze eigen processen. Wij brengen onze expertise bij voorkeur in vanaf de schets- of initiatieffase. BIM komt immers het best tot zijn recht middels een integrale aanpak met inzet van alle betrokken partners in het project.

Onze Bramer-woonconcepten worden volledig in BIM uitgewerkt.

Voordelen van het werken met BIM:

  • Het bouwproces wordt virtueel in kaart gebracht en getoetst voor start bouw. Het project wordt goed geanalyseerd zodat ontwerpfouten en onvoorziene situaties voorkomen kunnen worden.
  • Verbeteringen en kostenbesparing kunnen direct doorgevoerd worden, voordat de bouw start.
  • De kwaliteitsbeheersing is beter gewaarborgd;
  • Alle fases van ons bouwproces worden in kaart gebracht en up-to-date gehouden.

Onze organisatie

Met plezier ontwikkelen en bouwen met en voor anderen. Dat drijft de mensen van Bramer Bouw & Vastgoed B.V..

We mogen bijdragen aan de plek waar mensen wij wonen, werken, winkelen, recreëren of gewoon willen zijn. Dat doen wij met een team dat met passie en plezier werkt aan onze én uw opgave. Zo leveren wij al bijna 100 jaar een bijdrage aan een mooie plek om in te leven.

Deze opgave vervullen wij met oog en zorg voor het milieu en onze planeet. Duurzaam en zoveel mogelijk circulair. Dat maakt onderdeel uit van onze bedrijfswaarden. Dat doen we lokaal vanuit 4 locaties in Nederland, duurzaam en dichtbij de klant en leveranciers. Dat verbindt ons met mensen, we spreken de taal van opdrachtgevers en leveranciers.

Bramer onderneemt duurzaam, sociaal en maatschappelijk verantwoord en beschikt over alle benodigde certificaten, waaronder erkend leerbedrijf, VCA* & VCA**, ISO 9001 & 14001, STIP®, FSC® (Beleidsverklaring Fundamentele FSC Arbeidsvoorwaarden) en heeft PSO trede 3.

     

Uitvoerder
Martin Huisman
info@bramerbv.nl
Uitvoerder
Gerard Geurs
info@bramerbv.nl
Hoofd uitvoerder
Hendry Kelder
info@bramerbv.nl
Projectleiding onderhoud/renovatie
Roy Westerhof
info@bramerbv.nl
Projectleiding woningbouw
Arjan van de Vegte
info@bramerbv.nl
Werkvoorbereiding woningbouw
Bart Dogger
info@bramerbv.nl
Werkvoorbereiding woningbouw
Mick Bakker
info@bramerbv.nl
Projectleiding utiliteitsbouw
Martin van der Aa
info@bramerbv.nl
Projectleiding utiliteitsbouw
Koen Wierts
info@bramerbv.nl
Werkvoorbereiding utiliteitsbouw
Ronald Oldenhuis
info@bramerbv.nl
Werkvoorbereiding utiliteitsbouw
Elco Jansen
info@bramerbv.nl
Calculatie - Systeembeheer
Robert Menger
info@bramerbv.nl
Calculatie
Geert-Jan Scheffer
info@bramerbv.nl
Controller
Paul Bramer
info@bramerbv.nl
Administratie
Robert Koelman
info@bramerbv.nl
Receptie
Karin Coenraad
info@bramerbv.nl
Secretariaat
Annemarie Telman
info@bramerbv.nl
Secretariaat - Kopersbegeleiding
Linda Lubbers
info@bramerbv.nl
Projectontwikkeling
Lars Rouhof
info@bramerbv.nl
Projectontwikkeling
Luc van den Bosch
info@bramerbv.nl
Administratie Projectontwikkeling
Jeroen Velthuis
info@bramerbv.nl
Directie
Han Bramer
info@bramerbv.nl
Directie
Gerrit Wessels
info@bramerbv.nl
Directie
Derby Krommendijk
info@bramerbv.nl
Directie
Peter Leferink
info@bramerbv.nl

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project? Neem dan contact met ons op!