Voor wie aan bouwen denkt

Onderhoud

Door bedrijven uit het Bramer-concern wordt het bouwkundig onderhoud voor meer dan 200 complexen verzorgd.

Wij verrichten onderhoud, renovaties en verbouwwerkzaamheden bij particulieren, voor stichtingen en beleggers in de zakelijke- en zorgsector. U kunt hierbij ondermeer denken aan woningen, appartementencomplexen, kantoorgebouwen, winkelcentra en vele gebouwen in de zorgsector.

Werkgebied

Ons werkgebied is het deel van Nederland wat boven de grote rivieren ligt met uitzondering van de meest noordelijk of westelijk gelegen delen van ons land. Onze werkzaamheden bestaan uit planmatig-/projectmatig onderhoud, incidentele onderhoudswerkzaamheden en spoedeisende zaken.

Waar het gaat om onderhoud beperken we ons, waar gewenst, niet tot bouwkundig onderhoud alleen, maar kan ook het onderhoud aan installaties, schilderwerk, terreininrichting en tuinen meegenomen worden. Waar gewenst kunnen wij tot een “totaal ontzorging” komen voor alle onderhoudswerk. Dit betekent tevens dat wij (meerjaren) onderhoudsplannen voor vastgoed kunnen verzorgen.

Kenmerken van onze aanpak
  • Service gericht U zo goed mogelijk helpen
  • Allround inzetbaar Ruime kennis van zaken
  • 24 uur beschikbaar Bij ons kan u altijd terecht voor vragen
  • Gecertificeerd Processen, kwaliteit, milieu & veiligheid
  • Beste prijs en kwaliteit Concurrerende prijs- en kwaliteitsverhoudingen
  • No nonsense aanpak Wij nemen onze taak serieus

Dimence organisatie in volle tevredenheid

Voor de Dimence organisatie verrichten wij tot volle tevredenheid al vele jaren het bouwkundig onderhoud voor honderdtwintig gebouwen gelegen in het midden, oosten en noorden van het land. Wij hebben daarbij te maken met verschillende doelgroepen. Op verschillende wijze houden wij in onze werkwijze rekening met die doelgroepen. De werkzaamheden worden zodanig uitgevoerd dat de veiligheid voor de bewoners/cliënten/medewerkers geborgd is en overlast voorkomen wordt.

Onderhoud Interakt Contour

Ook voor Interakt Contour verrichten wij het bouwkundig onderhoud aan alle gebouwen in Overijssel, Flevoland, Utrecht en Noord-West Gelderland. Ook hierbij hebben wij te maken met verschillende doelgroepen waarbij wij met onze werkwijze rekening houden.

Bramer Flevoland in Dronten

In Flevoland, wordt door Bramer Flevoland bouwkundig onderhoud verricht aan alle gebouwen van de gemeente Dronten, de Rabobanken Flevoland, Bataviastad Lelystad, diverse winkel- en appartementencomplexen voor beleggers en Verenigingen van Eigenaren, alle protestants-christelijke basisscholen van Stichting Codenz en Optisport Dronten B.V. (exploitant van zwembaden en sportaccommodaties)

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project?
Neem dan contact met ons op!
Timmerfabriek Bramer B.V. Bouwbedrijf Donker B.V.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2