In de verkoop

locatie Zelhem

Achter de Hoven Zelhem

De bouw van 6 appartementen en 6 gezinswoningen.

Op de locatie aan de Groen van Prinstererstraat en Achter de Hoven worden een appartementengebouw met 6 appartementen, verdeeld over 3 woonlagen en een rij van 6 gezinswoningen gebouwd.

De woningen worden gebouwd volgens de normen van de BENG en worden voorzien van dubbel HR++ glas, standaard 6 zonnepanelen, een lucht-/ warmtepomp, een WTW-installatie en vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. Elke woning heeft een tuingerichte woonkamer met een deur naar de achtertuin. De woningen beschikken over 3 slaapkamers en een zolder bereikbaar via een vaste trap met een standaard dakraam wat mogelijkheden biedt om een extra slaapkamer te creëren. Daarnaast beschikt elke woning over een houten berging in de tuin. Het is mogelijk de woning uit te breiden met een uitbouw van 1,2 of 2,4 meter.

Bijzonderheden:

 

Appartementen:
De appartementen worden gebouwd volgens de normen van BENG en worden voorzien van triple beglazing, een lucht-/ waterpomp in combinatie met vloerverwarming en eigen zonnepanelen welke op een gezamenlijk dak komen te liggen. De 6 ruime appartementen zijn verdeeld over 3 bouwlagen. De gezamenlijke postkasten en videofoon-installatie bevinden zich bij de hoofdentree achter afgesloten elektrische schuifdeuren.

Bijzonderheden:

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nieuw Wonen Achterhoek Makelaars:
info@nieuwwonenachterhoek.nl 

085 – 080 15 90

 

 

 

 

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project? Neem dan contact met ons op!