In de verkoop

locatie Overdinkel

19 woningen ‘Het Stien’n Hofje’ Overdinkel

In het prachtige Overdinkel, aan de Veldkamp, worden 19 woningen gerealiseerd. De woningen, op de nieuwe woonlocatie Het Stien’n Hofje, worden gesitueerd rondom een ‘binnentuin’.

Op het terrein van voormalig bouwonderneming Elferink worden 19 woningen gerealiseerd. De woningen, op de nieuwe woonlocatie Het Stien’n Hofje, liggen aan de rand van het dorpscentrum tegenover de weilanden en op loopafstand van de dagelijkse voorzieningen van Overdinkel. Alle bewoners kunnen gebruik maken van het gezamenlijke binnenterrein, daarnaast beschikt elke woning over een eigen privétuin en berging. Fase 1 van het nieuwbouwproject Het Stien’n Hofje gaat binnenkort in de verkoop. Het gaat om zowel hoek- als tussenwoningen. De woningen zijn geschikt voor starters en gezinnen maar zijn ook levensloopbestendig te maken waardoor ze ook voor ouderen geschikt zijn. De prijzen zijn vanaf € 275.000,- vrij op naam. Indien u voor het eerst een woning koopt, kunt u bij de gemeente Losser een aanvraag voor het verkrijgen van een starterslening indienen.

 

De woningen

Alle woningen beschikken over een dakkapel en zijn standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Op de begane grond is de open keuken en woonkamer met deur naar de tuin te vinden. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers, hobbykamer en badkamer gesitueerd. Ook is het mogelijk om de woning levensloopbestendig te maken. Dit heeft geen gevolgen voor de prijs. Bij deze optie wordt een slaapkamer met badkamer op de begane grond gesitueerd. De verdieping bestaat dan uit een open ruimte. Afhankelijk van welke woning gekozen wordt zijn er meerwerkopties mogelijk voor schuifpuien, uitbouwen, erkers, extra dakkapel of andere indelingen. Zodoende kan voor iedereen een passende woning worden gecreëerd.

 

Energievriendelijk

De woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van de nieuwste technieken en installaties. De woningen worden verwarmd middels een lucht/water warmtepomp met vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. Door de warmtepomp is het ook mogelijk om de woning in de zomer te koelen. De energie die de warmtepomp vergt wordt opgewekt door de zonnepanelen op het dak van de woning. Hierdoor wordt bijgedragen aan een beter milieu en wordt eigen duurzame energie opgewekt. Verder worden de woningen voorzien van goede isolatie en HR++ glas.

 

Belangstelling?

Neem contact op met de verkopende makelaar:

Straatman Makelaardij
Raadhuisstraat 24 Losser
tel: 053 536 9000
info@straatmanmakelaardij.nl

 

 

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project? Neem dan contact met ons op!