Diensten

Nieuwbouw

Met oog op
gebruik &
gebruikers

Voor wie is uw gebouw bestemd? En wat wilt u dat hierin plaatsvindt? Met die twee uitgangspunten bouwen we sinds 1922 aan de beste resultaten voor wonen, werken, winkelen, recreëren en combinaties daarvan. Als 100-jarige weten we daarbij dat bouwen met oog op de toekomst de enige juiste weg is. Duurzaam ontwikkelen zit dan ook al vanaf het begin in ons bloed.

U kiest & wij leveren extra’s
Bouwen in uw opdracht? Samen plangebied ontwikkelen? Casco dat bewoners zélf afbouwen? Of gaat u voor onze eigen woonconcepten volgens de nieuwste richtlijnen en technieken? Wat u ook kiest, u krijgt er altijd ons vakmanschap, onze specialisten en onze betrokkenheid bij.

LEVEN VOOR NU &
DE TOEKOMST

Bramer werkt aan het realiseren van betaalbare en toekomstbestendige (huur)woningen. Zo maken wij wonen voor elke doelgroep bereikbaar, duurzaam en steeds meer gericht vanuit een circulaire economie.

Dit bereiken wij door onze expertise én die van onze partners te combineren in toekomstbestendige woningen. Woningen, duurzaam, groen en gezond zijn en energieneutraal kunnen functioneren óf zelfs energie opleveren.

Zo werken we samen aan een betere leefomgeving, voor nu en later.

WERKEN IN
STIMULERENDE OMGEVING

Goede en functionele gebouwen kenmerken zich door een prima werkklimaat en daardoor een rendement voor bedrijven en instellingen.

Een frisse onderwijsomgeving voor docenten en leerlingen. Een dynamische winkel voor bediend personeel en consument. Een praktisch kantoor voor medewerkers en gasten. Een logisch zorggebouw voor cliënten en zorgverleners. Uw werkplek slaagt pas als die goed doordacht is voor elke gebruikersfunctie.

Alles voor tevreden mensen
Met bijna 100 jaar ervaring in de utiliteitsbouw kennen wij de kneepjes om gezonde en fijne werkomgevingen te creëren, slim ingedeeld voor bedrijfsprocessen. We realiseren gebouwen die mensen aanzetten tot prestaties en samenwerking. Die het beste in hen naar boven halen en waar iedereen na afloop met een tevreden glimlach naar buiten loopt.

Betrek Bramer bij uw huisvestingsvraag, dan denken wij mee over uw gebouw voor zorg, onderwijs, winkelen en werken.

VAN DAGELIJKSE INKOPEN
TOT FUNSHOPPEN

Het doelmatig bouwen van een goed winkelcentrum of een winkel voor boodschappen halen of écht winkel, vraagt om kennis van de Retail business.

Kennis van bevoorrading, logistiek, routing zijn slechts enkele elementen die het succes van uw investering kunnen bepalen.

Of u een grote retailer, kleine kruidenier of slimme belegger bent, wij bouwen uw ideale winkelomgeving. Van bescheiden winkeloppervlak tot compleet shoppingcenter.

Parkeergarage eronder? Woningbouw erboven? Wij zorgen ervoor.

Neem contact op

RECREËREN
MET RENDEMENT

Recreëren
Wie slim belegt, investeert in de toeristische sector. Want Nederlanders én haar toeristen investeren zelf steeds meer (tijd) in recreatie. Creëert u binnen dit segment de juiste mix van bereikbaarheid, de plek, activiteiten, natuur én verblijf, dan bent u spekkoper.

Het beste voor 3 werelden
Als ervaren bouwer voor de recreatiesector weten wij balans te bereiken; balans tussen hoe exploitanten willen verdienen, toeristen comfort en genot willen én wat u als eigenaar/belegger aan rendement wilt.

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project? Neem dan contact met ons op!