100 jaar
Hofleverancier

Bramer presteert
100 jaar!

Bekijk bedrijfsvideo

Op 14 februari 2022 ontvingen wij de bevestiging dat het Zijne Majesteit de koning behaagt het predicaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” uit te reiken aan Bramer Bouw en Vastgoed B.V..

Een eeuw hard werken en bouwen wordt nu bekroond met deze toekenning van het Hofleverancierschap. Later dit voorjaar zal de directie van Bramer Bouw en Vastgoed B.V. dit eervolle predicaat in ontvangst mogen nemen, uitgereikt door de commissaris van de Koning de heer ir. A.P. Heidema en burgemeester mr. J.C.F. Broekhuizen van de gemeente Twenterand.

 

 

1922

een terugblik van de
afgelopen 100 jaar

Bramer is opgericht op 18 februari 1922 door de heer J.B. (Johan) Bramer. Daags na het huwelijk startte Johan Bramer als zelfstandig metselaar en ondernemer. Enkele jaren later vormde dit zich tot een volwaardig aannemersbedrijf. Het aannemersbedrijf presteerde het om tot op heden alle crisissen te overleven.

De heer J.B. (Johan) Bramer.

foto 2

Het gezin van de heer J.B. (Johan) Bramer in de jaren 50.

De heren J.B. (Johan) Bramer en
F.J. (Frans) Bramer

De heren J.B. (Han) Bramer en
P. (Peter) Bramer

2002

Afscheid De heer H. Oude Vrielink

v.l.n.r.
dhr. G. (Gerrit) Wessels, mevr. D. (Dinie) Oude Vrielink, dhr. D.  (Dick) Verhoeven, dhr. H. (Harry) Oude Vrielink en dhr. H. (Han) Bramer

Het Bramer-concern heeft een verantwoorde groei doorgemaakt en zich ontwikkeld tot een “ontwikkelende bouwer” die op vele terreinen en in een belangrijk deel van Nederland actief is. Begonnen in Vriezenveen heeft het bedrijf daarnaast ook vestigingen in De Wijk, Dronten en Geesteren (Ov.).

Uit de oude doos...

foto 2
foto 3
foto 5
foto 7
foto 9
foto 10
foto 8
foto 11
foto 1
foto 2
foto 3
foto 5

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project? Neem dan contact met ons op!