Voor wie aan bouwen denkt

Oplevering nieuwbouwcomplex Prinsenweg te Vriezenveen

PERSBERICHT

Bramer Projectontwikkeling overhandigd de sleutel van het opgeleverde nieuwbouwcomplex over aan JP van der Bent stichting.

Bramer Projectontwikkeling startte begin 2020 met de bouw van een appartementencomplex aan de Prinsenweg. De nieuwbouw draagt bij aan nieuw woongenot voor zestien bewoners met een zorgbehoefte.

Het gebouw voorziet, naast uit zestien appartementen, in een kantoor en slaapwacht, verdeeld over drie bouwlagen. Het duurzame complex is bedoeld voor deze doelgroep en maakt het ook mogelijk om vier cliënten met een intensieve ondersteuningsvraag geschikt te kunnen huisvesten. Tussen de eigen appartementen is een algemene ruimte in de vorm van een huiskamer. Dat is een veilige gedachte voor ouders, maar ook voor de cliënten.

Onze plannen werden positief ontvangen door de gemeente Twenterand. In het proces naar de nieuwbouw toe mochten we rekenen op een fijn contact en goed meedenkend vermogen. Feit dat mensen met een beperking in de gemeente Twenterand kunnen blijven wonen stond bij hen, evenals bij ons, hoog in het vaandel. Met betrekking tot een geschikte locatie kwam Bramer Projectontwikkeling al gauw in beeld.”

Ondanks dat, vlak na de start van de bouw ook Nederland werd geconfronteerd met COVID-19, verliepen de werkzaamheden netjes volgens de geprognotiseerde planning. We hebben gelukkig geen noemenswaardige problemen ondervonden met betrekking tot de levering van materialen of inzet van personeel.”

Karin van der Maas, die al ruim tien jaar werkzaam voor de JP van de Bent Stichting, ontving van Bramer directeur Peter Leferink op COVID-proof wijze de sleutel van het nieuwe gebouw.   

Het geeft veel voldoening om bij te mogen dragen aan de zorg en het welzijn van de bewoners zodat zij zo goed en prettig mogelijk toch zelfstandig kunnen wonen. Een fijne bijkomstigheid was dat dit project voor ons een echte thuiswedstrijd was.

Meer nieuws

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project?
Neem dan contact met ons op!
Timmerfabriek Bramer B.V. Bouwbedrijf Donker B.V.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2