Voor wie aan bouwen denkt

Aannemersbedrijf Bramer maakt winnaar prijsvraag bekend

Aannemersbedrijf Bramer B.V. heeft zich op woensdag 18 september en donderdag 19 september jl. gepresenteerd op de ondernemersbeurs in de feesttent op het Manitobaplein in het kader van 650 jaar Vriezenveen. Hier konden bezoekers deelnemen aan een prijsvraag waarbij Aannemersbedrijf Bramer 2 kaarten beschikbaar stelde voor de businessclub van Heracles Almelo.

De heer en mevrouw Haverland hebben de prijsvraag gewonnen en kregen door de heer D.J. Verhoeven, algemeen directeur van Bramer, de kaarten overhandigd. Zij bezoeken de wedstrijd Heracles Almelo – F.C. Emmen.

Meer nieuws

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project?
Neem dan contact met ons op!
Timmerfabriek Bramer B.V. Bouwbedrijf Donker B.V.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2