Voor wie aan bouwen denkt

A++++ in het onderwijs

Werken aan duurzaamheid staat bij menig organisatie hoog op de agenda. Zo ook bij Aannemersbedrijf Bramer BV. Naast verduurzamen van eigen werkzaamheden en gebouwen, helpt ze ook graag haar opdrachtgevers bij verduurzaming.

Eén van die opdrachtgevers is stichting ROOS (primair onderwijs).
In haar “Koersplan 2019-2023” is duurzaamheid een belangrijk aandachtspunt om in het onderwijs te integreren. Het gaat hierbij om zowel ecologische als maatschappelijke duurzaamheid.
Bramer heeft haar “steentje” mogen bijdragen in de realisatie van OBS Haarschool in Holten, 1 van de 11 basisscholen onder stichting ROOS.

Vanuit een Design & Build contract is maximaal rekening gehouden met toekomstige gebruikerswensen en -eisen. Aanpassingen van het gebouw kunnen hierdoor met minimale milieubelasting doorgevoerd worden. Daarnaast is de laatste stand der techniek op gebied van installaties en materialen toegepast. Voor het gebouw is dan ook energielabel A++++, het hoogst haalbare energielabel, afgegeven.

Bramer is graag uw partner in duurzame bouw.

Meer nieuws

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project?
Neem dan contact met ons op!
Timmerfabriek Bramer B.V. Bouwbedrijf Donker B.V.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2