Voor wie aan bouwen denkt

Bedrijfswagenpark volledig vernieuwd

Aannemersbedrijf Bramer met vestigingen in Vriezenveen, Geesteren, Dronten en De Wijk heeft met de levering van de laatste 7 Toyota Pro-Ace ’s hun bedrijfswagenpark volledig vernieuwd. Alle bussen zijn voorzien van de nieuwe huisstijl en vormen daarmee een rijdend visitekaartje voor het bedrijf.

Bij Bramer is het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een onderdeel van hun strategie. Dit is naast de langdurige relatie met Toyota Drent de reden om voor de nieuwe Toyota Pro-Ace te kiezen. Met de nieuwe Euro 6 motoren is de Pro-Ace de schoonste en zuinigste bestelauto in zijn klasse. Ook het comfort, de uitrusting, het lage geluidsniveau en de betrouwbaarheid zijn belangrijke factoren, dit gezien de afstanden die dagelijks worden afgelegd door de Bramer medewerkers.

Meer nieuws

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project?
Neem dan contact met ons op!
Timmerfabriek Bramer B.V. Bouwbedrijf Donker B.V.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2