Voor wie aan bouwen denkt

Vernieuwen bedrijfswagenpark

Bramer met vestigingen in Vriezenveen, Geesteren, Dronten en De Wijk heeft met de eerste 10 nieuwe Toyota Pro-Ace ’s een begin gemaakt met het vernieuwen van het bedrijfswagenpark. Tegelijkertijd wordt ook de nieuwe huisstijl geïntroduceerd. Bij Bramer is het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een onderdeel van hun strategie.

Dit is naast de langdurige relatie met Toyota Drent de reden om voor de nieuwe Toyota Pro-Ace te kiezen. Met de nieuwe Euro 6 motoren is de Pro-Ace de schoonste en zuinigste bestelauto in zijn klasse. Ook het comfort, de uitrusting, het lage geluidsniveau en de betrouwbaarheid zijn belangrijke factoren, dit gezien de lange afstanden die dagelijks worden afgelegd door de Bramer medewerkers.

 

Meer nieuws

Bent u geïnteresseerd in onze projecten of heeft u zelf een project?
Neem dan contact met ons op!
Timmerfabriek Bramer B.V. Bouwbedrijf Donker B.V.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2